ČIŠČENJE INDUSTRIJSKIH PROSTOROV


Na področju čiščenja industrijskih prostorov imamo bogate iskušnje, saj smo v njem prisotni že vse od ustanovitve našega podjetja.

Naši zaposleni imajo vso potrebno znanje in pripomočke za kakovostno čiščenje industrijskih obratov (tovarne, tiskarne, proizvodni obrati,...)


Dnevno čiščenje

Zajema mokro brisanje in pometanje talnih površin, temeljito čiščenje in dezinficiranje sanitarij (zelo pomemben segment v podjetjih z veliko zaposlenimi), odnašanje odpadkov v kontejnerje, čiščenje pripadajočih pisarniških prostorov, po potrebi strojno čiščenje tal, ...


Periodično čiščenje

Čiščenje notranjih in zunajih steklenih površin, odstranjevanje premazov in nanašanje novega, strojno čiščenje (tekstilnih) talnih oblog, čiščenje težje dostopnih mest in višje ležečih predmetov, odstranjevanje pajčevin iz višje ležečih kotov, temeljito čiščenje pripadajočih pisarniških prostorov, ...


Generalno čiščenje po gradbenih delih in adaptacijah

Obsega vse zgoraj naštete dejavnosti, vendar je časovno daljše, saj je na prvem mestu potrebno grobo čiščenje (odstranjevanje prahu, gradbenega materiala,...). Šele po končanem “grobem” čiščenju je na vrsti redno čiščenje.


Pri našem delu maksimalno upoštevamo zahteve in želje naročnika, tako da je zgornja razvrstitev le informativna. Na vsako konkretno povpraševanje se posebej pripravimo in vam dostavimo ponudbo na podlagi ogleda objekta.